Painter en Howson plaatsen zich voor kwartfinales op WK voor senioren

Op het WK voor senioren zijn we vandaag toe aan de laatste 16. Richie Howson en Kevin Painter hebben zich alvast geplaatst voor de kwartfinales.

Richie Howson mocht deze namiddag als eerste aan de bak tegen Andy Jenkins. 'The Owl' kwam al snel op een 2-0 voorsprong in sets, maar bij 2-2 in de derde set zorgde Jenkins met een magistrale 142-uitworp opnieuw voor spanning. In de vierde set moest opnieuw een vijfde leg de beslissing brengen, maar ditmaal was het Howson die dubbel 16 raak trof en zich zo wist te plaatsen voor de kwartfinales. Daarin neemt hij het zondagnamiddag op tegen de winnaar van het duel tussen Phil Taylor en Darren Johnson.

Painter

Ook Kevin Painter heeft zich geplaatst voor de kwartfinales. 'The Artist' was bij de laatste 16 met 3-0 te sterk voor Dennis Harbour. In de eerste twee sets moest Painter telkens terugkomen van een 2-0 achterstand in legs, de laatste set won hij makkelijk met 3-0. Painter, die vorig jaar nog de halve finales bereikte, mag het nu opnemen tegen de winnaar van het duel tussen Terry Jenkinks en Mark Dudbridge.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties