Part overleeft thriller tegen Stompé: "Constant gevecht tegen mezelf én mijn tegenstander"

John Part heeft zich met de nodige moeite geplaatst voor de tweede ronde van het WK voor senioren. De 56-jarige Canadees versloeg in de openingsronde Co Stompé met 3-2.

"Dit was echt een gevecht tegen mezelf én mijn tegenstander", opent Part. "Ik wist op voorhand niet zo goed wat ik moest verwachten van Co, hij toonde bij momenten zijn klasse, maar verder was het zoals bij mezelf bijzonder wisselvallig."

"Toch ben ik tevreden met deze overwinning", vervolgt 'Darth Maple. "Nu ik die eerste ronde heb overleefd gaat het hopelijk alleen maar in stijgende lijn."

Aanpassen

Part kwam de laatste jaren nog amper competitief in actie. "Na covid heb ik inderdaad nog weinig toernooien gespeeld. Daarom was het opnieuw aanpassen op het grote podium. Ik was nochtans niet bijzonder nerveus, maar op training ging het toch beter. Ik ben het winnen echter nog niet verleerd en geloof in mijn kansen voor het vervolg van dit WK."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties