Phil Taylor verbindt tot eind volgend jaar zijn lot aan World Seniors Darts Tour

Phil Taylor weet nog niet van ophouden. De inmiddels 62-jarige Engelsman blijft tot minstens eind volgend jaar actief op de World Seniors Darts Tour (WSDT).

'The Power', 16-voudig wereldkampioen, heeft sinds de oprichting begin 2022 aan elk tv-toernooi van de WSDT deelgenomen. Hij heeft er ook mee ingestemd om als WSDT-ambassadeur aan de slag te gaan, met als voornaamste doel de WSDT buiten het Verenigd Koninkrijk te laten groeien.

Belangrijke rol

Billy Lovell van de WSDT reageert alvast bijzonder tevreden: "Het succes tot nu toe van de WSDT is gebaseerd op twee factoren. Een competitief niveau in zowel onze TV- als vloerevenementen, en iconische namen en legendes van de sport die de jaren terugdraaien tot groot genoegen van hun fans. Phil's betrokkenheid bij de WSDT in het komende anderhalf jaar zal een belangrijke rol spelen in de verdere groei van beide factoren, en we zijn blij dat hij deze stap heeft genomen."

Lees meer over:
Phil Taylor WSDT

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties