Speelschema vrijdagmiddag op senioren-WK met onder meer Paul Lim en Roland Scholten

Het senioren-WK gaat vrijdagmiddag verder met de vier resterende wedstrijden uit de eerste ronde. Onder meer Paul Lim en Roland Scholten komen in actie.

Scholten betreedt aan het einde van de middag het podium in Circus Tavern voor zijn duel tegen negenvoudig major-finalist Terry Jenkins. Deze magische dartszaal in Purfleet is geen onbekende plek voor Scholten. De Nederlander speelde daar van 2001 tot en met 2007 op het wereldkampioenschap. Jenkins speelde er van 2005 tot en met 2007.

De middagsessie wordt geopend met een onderonsje tussen Les Wallace en John Walton, de Lakeside-kampioenen van 1997 en 2001.

Daarna kruist dartslegende Paul Lim de degens met Dave Prins. Lim kreeg een uitnodiging voor dit evenement, terwijl Prins zich via een kwalificatietoernooi heeft geplaatst. Verder strijden ook Alan Warriner-Little en Larry Butler tegen elkaar voor een plek in de tweede ronde.

Die tweede ronde begint vrijdagavond al. Vanaf deze ronde stromen ook de acht reekshoofden in, waaronder Martin Adams, Phil Taylor en John Part. Adams en Taylor spelen vrijdagavond hun eerste wedstrijd op het senioren-WK, terwijl Part zaterdagmiddag is ingepland.

Vrijdag 4 februari

Middagsessie (vanaf 14:00 uur)

Eerste ronde

Les Wallace v John Walton

Paul Lim v Dave Prins

Alan Warriner-Little v Larry Butler

Terry Jenkins v Roland Scholten

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties