Speelschema vrijdagmiddag op World Seniors Darts Championship 2024 met onder meer Adams, Thornton en Burnett

Een mooie sessie staat ons vrijdagmiddag te wachten op de World Seniors Darts Championship 2024 met diverse oud-wereldkampioenen en voormalig majorwinnaars die in actie komen.

In de eerste wedstrijd van de middag verschijnt drievoudig Lakeside-kampioen Martin Adams op het podium voor zijn wedstrijd tegen Deta Hedman, de vrouw met de meeste rankingtitels op haar naam.

De eerste twee edities van de World Seniors Darts Championship werden gewonnen door Robert Thornton en 'The Thorn' begint vrijdagmiddag ook aan zijn toernooi. Voor de Schot wacht een confrontatie met Martyn Turner.

Het volgende duel is een clash tussen twee oud-wereldkampioenen. Keith Deller, de wereldkampioen van 1983, kruist de degens met Richie Burnett. Laatstgenoemde werd wereldkampioen op Lakeside in 1995 door Raymond van Barneveld in de finale te verslaan.

In de laatste partij van de middag zou publiekslieveling Tony O'Shea aantreden tegen voormalig WK-finalist Andy Hamilton. Echter heeft O'Shea zich vanwege een handblessure moeten terugtrekken, waardoor Hamilton een bye krijgt naar de tweede ronde.

Speelschema World Seniors Darts Championship 2024

Vrijdag 16 februari

Middagsessie (vanaf 14:00 uur)

Martin Adams (5) - Deta Hedman

Robert Thornton (1) - Martyn Turner

Keith Deller (15) - Richie Burnett

Andy Hamilton BYE (Tony O'Shea heeft zich geblesseerd teruggetrokken)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties