Speelschema zaterdagavond op senioren-WK met onder meer Taylor tegen Painter in kwartfinales

Zaterdagavond worden de vier kwartfinales gespeeld op het senioren-WK in Purfleet. De kraker van de avond is de clash tussen Phil Taylor en Kevin Painter.

Beide Engelsen stonden in 2004 op dit podium tegenover elkaar in de WK-finale. Painter stond in die partij met 4-1 in sets voor, maar het was Taylor die in de dertiende set na een beslissende leg de wereldtitel pakte. Painter zou zeven jaar later op de Players Championship Finals alsnog een major-titel pakken, wat uiteraard nog in schril contrast staat met de meer dan honderd televisietitels van Taylor.

De eerste kwartfinale gaat tussen John Walton en Terry Jenkins. Daarna kruisen Dave Prins en Robert Thornton de degens met elkaar. Het laatste duel bij de laatste acht gaat tussen Martin Adams en Larry Butler.

De twee halve finales staan zondagmiddag op de planning. Zondagavond is de finale en dan wordt bekend wie er naar huis gaat met de hoofdprijs van 25.000 pond.

Zaterdag 5 februari

Avondsessie (vanaf 20:00 uur)

Kwartfinale

John Walton v Terry Jenkins

Dave Prins v Robert Thornton

Phil Taylor v Kevin Painter

Martin Adams v Larry Butler

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties