Speelschema zaterdagmiddag op senioren-WK met onder meer Part, Jenkins, Lowe en Deller

De World Seniors Darts Championship gaat zaterdagmiddag verder met de vier laatste duels uit de tweede ronde. Eerder plaatsten Kevin Painter, Martin Adams, Phil Taylor en Robert Thornton zich al voor de kwartfinales.

Drievoudig wereldkampioen John Part is zaterdag de eerste speler die zich bij dat viertal kan voegen. De Canadees neemt het op tegen John Walton, die in de eerste ronde won van Les Wallace. Part had als reekshoofd een vrijstelling in de eerste ronde.

Dat laatste gold ook voor Lisa Ashton. Zij kruist de degens met Terry Jenkins. Laatstgenoemde zorgde in de eerste ronde voor de uitschakeling van Roland Scholten.

Dave Prins staat na zijn zege op Paul Lim tegenover drievoudig Lakeside-kampioen John Lowe. De 76-jarige Lowe is de oudste deelnemer op het senioren-WK. De middag wordt afgesloten met een ontmoeting tussen Keith Deller en Larry Butler.

Zaterdag 5 februari

Middagsessie (vanaf 14:00 uur)

Tweede ronde

John Part v John Walton

Lisa Ashton v Terry Jenkins

John Lowe v Dave Prins

Keith Deller v Larry Butler

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties