Stompé na ontgoochelende prestatie op WK voor senioren: "Dacht eerst dit nooit meer, maar ik ga volgend jaar toch opnieuw meedoen"

Voor Co Stompé is het WK voor senioren op een enorme ontgoocheling uitgedraaid. 'The Matchstick' ging in de openingsronde met 3-2 onderuit tegen John Part.

"Ik kan niet exact vertellen waar het fout liep", opent Stompé tegenover RTL7. "In de ingooiruimte ging het nochtans geweldig, maar tijdens de wedstrijd had ik precies pap in mijn arm."

Voor Stompé was het enige tijd geleden dat hij nog eens op een tv-toernooi in actie kwam. "Ik heb wel genoten van de opkomst, maar toen het zo slecht ging tijdens de wedstrijd dacht ik bij mezelf: 'dit doe ik nooit meer'. Dit was heel frustrerend."

Meer tijd en energie

Ondanks de ontgoocheling blijft Stompé toch niet bij de pakken zitten. "Ik ga er de komende maanden veel meer tijd en energie moeten instoppen. En dat ga ik ook doen, met zo'n belabberde prestatie wil ik geen afscheid nemen."

"Bovendien speelde ik heel slecht, maar toch lagen er nog kansen om de wedstrijd te winnen", vervolgt Stompé. "Ik kan dit niveau zeker nog aan, volgend jaar sta ik hier opnieuw."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties