Taylor overleeft matchdart tegen McGarry: "Stond te trillen op mijn benen"

Phil Taylor is met de schrik vrijgekomen in de openingsronde van het WK voor senioren. 'The Power' overleefde een matchdart tegen Colin McGarry en zegevierde uiteindelijk met 3-2.

Taylor moest in de laatste set ook nog terugkomen van een 2-0 achterstand in legs. "Het was een bijzonder moeilijke wedstrijd, maar ik ben tevreden met de overwinning. Ik miste teveel dubbels en daardoor stond ik met minder zelfvertrouwen te spelen."

"Het verschil met vroeger is dat ik minder constant ben, op training gaat het nochtans goed. Ik weet wat ik fout doe, maar dat ga ik je nu niet vertellen", aldus Taylor.

Taylor kreeg onlangs nieuwe lenzen. "Mijn zicht is fel verbeterd. Ik heb nu geen dominant oog meer en dat is toch wat aanpassen. Ik ben intussen bijna 63, maar leer nog steeds."

"Op het einde was ik overigens bijzonder nerveus, ik stond echt te trillen op mijn benen. Dat had ik niet meer meegemaakt sinds ik 16 was. Hopelijk krijg ik dat de volgende wedstrijd onder controle", besluit Taylor.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties