Taylor probeert oude vorm weer terug te vinden: 'De lockdown heeft mij teruggeworpen'

Phil Taylor wist zich vrijdagavond zonder setverlies te plaatsen voor de kwartfinales op de World Seniors Darts Masters. Hij versloeg John Part met 4-0 in sets.

Hoewel het resultaat uitstekend was, viel er nog wel wat aan te merken op het niveau van 'The Power'. De 16-voudig wereldkampioen noteerde een gemiddelde van net onder de 85.

''Ik was niet eens nerveus, maar ik wilde gewoon te graag'', reageerde Taylor na afloop tegen Live Darts. ''Ik wilde graag wat laten zien bij mijn eerste wedstrijd op m'n terugkeer in Circus Tavern.''

De Engelsman kwam eerder dit jaar ook in actie op het eerste senioren-WK, maar wist daar ook geen scherpe indruk achter te laten. Taylor heeft wel een idee hoe dat komt.

''Ik heb alles geprobeerd, maar het is zo moeilijk. De lockdown heeft mij teruggeworpen. Het heeft mij lui gemaakt, en dan is het lastig om weer aan het werk te gaan. Ik wil graag laten zien dat ik het nog steeds kan.''

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties