Taylor wil met nieuwe heup succes boeken bij World Seniors Darts Tour: "Het geeft me iets om naar uit te kijken, iets om 's morgens voor te trainen"

Phil Taylor ging op het afgelopen WK voor senioren al in de kwartfinales onderuit. 'The Power' is echter nog niet van plan om zijn carrière te beëindigen.

Taylor ondergaat later dit jaar een operatie. "Ik krijg een nieuwe heup en omdat er nadien niet meteen toernooien zijn heb ik voldoende tijd om te herstellen. Het wordt een andere ik, want als je heupen het begeven krijg je rugpijn en kun je niet goed staan en lopen, dus ik kijk er echt naar uit", zegt Taylor tegenover Online Darts.

"Ik heb een injectie gehad dus ik ben nu in ieder geval een paar maanden pijnvrij en dan kan ik het laten doen", vervolgt de 62-jarige Engelsman. "Ik presteer momenteel niet de helft van wat ik kan, het was dus dringend tijd om er iets aan te doen."

Taylor is tevreden over de World Seniors Darts Tour. "Het geeft me iets om naar uit te kijken, iets om 's morgens voor te trainen. Ik kan nog steeds darten, ik moet er nu alleen harder voor werken."

Druk

"Ik zet mezelf ook te veel onder druk, ik denk erover na, eerder deed ik dat nooit. Nu ik ouder ben, denk ik dat ik te veel respect krijg voor mensen en vroeger had ik geen respect, het interesseerde me niet hoe goed ze waren. Maar nu geef ik mensen respect, het is gewoon iets mentaals eigenlijk", besluit Taylor.

Lees meer over:
Phil Taylor WSDT

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties