TV Gids van RTL 7 tijdens de World Seniors Darts Championship 2023

Van 9 tot en met 12 februari staat de tweede editie van het senioren-WK op het programma. De World Seniors Darts Championship 2023 wordt op vrijdag, zaterdag en zondag uitgezonden door RTL 7.

Na de goede kijkcijfers tijdens de Dutch Open, besloot RTL 7 ook de rechten van het senioren-WK aan te schaffen. Wel is ervoor gekozen om de eerste speeldag (donderdag) niets uit te zenden.

De eerste uitzending is op vrijdagavond 10 februari, wanneer de laatste duels uit de eerste ronde worden gespeeld. Vervolgens wordt op zaterdagavond het laatste deel van de tweede ronde uitgezonden.

Aan het begin van de zondagavond worden de kwartfinales in een samenvatting getoond. Daarna wordt weer live overgeschakeld naar het Circus Tavern in Purfleet voor de uitzending van de halve finales en de grote finale van de World Seniors Darts Championship 2023.

TV Gids RTL 7 tijdens de World Seniors Darts Championship 2023

Vrijdag 10 februari

19:00 uur – 00:00 uur | Samenvatting middagsessie en live-uitzending avondsessie eerste ronde

Zaterdag 11 februari

20:00 uur – 00:30 uur | Samenvatting middagsessie en live-uitzending avondsessie tweede ronde

Zondag 12 februari

19:00 uur – 00:05 uur | Samenvatting middagsessie (kwartfinales) en live-uitzending avondsessie met halve finales en finale

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen