ADC Europe maakt spelers bekend voor MODUS Super Series 4 en komt met teaser voor vijfde editie

De afgelopen weken heeft ADC Europe de namen bekend gemaakt van de spelers die namens ADC Europe deel mogen nemen aan de MODUS Super Series 4.

De vertegenwoordigers bestaan uit veertien Nederlandse spelers, zes Belgen, twee Zwitsers en twee darters uit Luxemburg. Bij het uitdelen van deze wildcards is gekeken naar een combinatie van spelers die in vorm zijn, spelers met ervaring op het podium en talentvolle spelers. Daarnaast staat ADC Europe voor het amateurdarts in heel Europa, daarom dat er ook onder de vertegenwoordiging gekozen is voor een continentaal tintje.

Onder meer Berry van Peer, Wesley Harms, Andy Baetens, Ron Meulenkamp, Chris Landman, Geert de Vos, Bradly Roes, Stefan Bellmont, Johan van Velzen en Wesley Plaisier krijgen de kans om te schitteren op het podium van de MODUS Super Series.

Later dit jaar volgt MODUS Super Series 5 - elke editie duurt dertien weken - en de bestemming van de wildcards is al rond. Deze zullen over enkele weken stapsgewijs bekend worden gemaakt via de social media kanalen van ADC Europe. Tot deze groep spelers zal in ieder geval een Duitse speler behoren.

Voor de MODUS Super Series 6 (eind 2023) zal een ieder in Europa de mogelijkheid krijgen om zich te kwalificeren. ADC Europe en de organisatie van de MODUS Super Series zullen hiervoor ook de komende maanden hun plannen uitrollen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties