ADC Europe gaat samenwerking aan met MODUS Super Series

De Amateur Darts Circuit (ADC) krijgt steeds meer voeten aan de grond in het Verenigd Koninkrijk en Oceanië, maar vanaf heden heeft het ook een divisie op het Europese vasteland.

Het doel van ADC Europe is om innovatieve toernooien op te zetten en om alle amateur darters in Europa nieuwe of alternatieve kansen te bieden in de dartsport. Het gaat dan om heren en dames vanaf 18 jaar, die niet in het bezit zijn van een PDC Tour Card. Het bestuur van ADC Europe bestaat uit Michael van Gerwen, Vincent van der Voort, Gerard Elderenbosch en John Lokken.

De afgelopen maanden is ADC Europe druk in gesprek geweest met de MODUS Super Series, om te kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Deze gesprekken hebben uiteindelijk tot een akkoord geleid.

Vanaf MODUS Super Series – Series 4 (start maandag 8 mei) zal ADC Europe elke week twee spelers afvaardigen vanuit het Europese vasteland. Voor Series 4 en Series 5 zal dit op invitatie zijn van ADC Europe, maar voor Series 6 zal ADC Europe kijken naar de mogelijkheden dat een ieder zich kan kwalificeren door middel van kwalificatietoernooien en andere plaatsingsmogelijkheden.

De komende weken zal ADC Europe om de twee dagen twee spelers bekendmaken via de website en de diverse social media kanalen, die deel zullen nemen namens ADC Europe aan de MODUS Super Series – Series 4. De MODUS Super Series is de gehele week live te volgen via Youtube of via www.modussuperseries.com. Meer informatie over ADC Europe is te vinden via www.amateurdarts.eu.

Lees meer over:
ADC

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties