Dartswereld opnieuw in rouw na overlijden Mike Gregory

Voor de tweede keer binnen een week tijd is een prominent gezicht uit de dartswereld heengegaan. Amper vier dagen na het overlijden van commentator Nigel Pearson, overleed dinsdag voormalig WK-finalist Mike Gregory.

Nadat het nieuws bekend werd, kwamen er al snel steunbetuigingen van enkele bekende darters aan het adres van de nabestaanden van Gregory.

Lees ook

Onder meer Phil Taylor, James Wade, Paul Nicholson, Bobby George en Jamie Caven kwamen via Twitter met een reactie. Nicholson refereerde in zijn bericht aan het eerdere overlijden van Pearson. ''Naar mijn mening kunnen de afgelopen zeven dagen snel gewist worden. Opnieuw is er iemand uit onze dartsfamilie overleden. Rust zacht Mike'', schreef Nicholson.

Taylor, die in 1992 ten koste van Gregory de wereldtitel op Lakeside pakte, kwam met een steunbetuiging aan de familie van Gregory. ''Verdrietig om te horen dat Mike Gregory is overleden. Mijn gedachten gaan uit naar zijn familie in deze trieste tijd.''

Lees ook

Lees meer over:
BDO

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties