Hankey hongerig naar terugkeer op groot podium: 'De oude garde zoals Fitton, O'Shea, Adams en mezelf zijn nog niet versleten'

Ted Hankey beleefde een frustrerende lockdown. Net nu hij klaar was om opnieuw toernooien te spelen kwam de onderbreking door het coronavirus op een bijzonder ongelegen moment.

De tweevoudig ex-wereldkampioen heeft een moeilijke periode achter de rug maar voelt zich opnieuw beter en wil weer toernooien gaan gooien. “Ik heb de laatste weken bijzonder veel getraind en dat ging heel goed, af en toe heb ik zelfs een negendarter gegooid. Het heeft even geduurd maar mijn ogen zijn stilaan gewend aan de contactlenzen”, aldus Hankey bij Winmau.

Hankey heeft naar eigen zeggen genoten van de voorbije World Matchplay. “Maar het deed me ook inzien hoe graag ik zelf opnieuw op zo'n groot podium wil actief zijn, in welke bond dat ook mag zijn. Ik hoop nog altijd op een toekomst voor de BDO en dat er opnieuw zo'n prachtige toernooien als de Lakeside kunnen plaatsvinden.”

'The Count' is inmiddels 52 jaar maar denkt nog lang niet aan stoppen. “Als je ziet wat spelers als Peter Wright en Martin Adams nog altijd kunnen op hun leeftijd, dan weet je gewoon dat veteranen zoals Darryl Fitton, Tony O'Shea en mezelf zeker nog niet afgeschreven zijn.”

Lees meer over:
BDO

Plaats reactie

666

0 reacties