Waites laat Unterbuchner kansloos en bereikt derde Lakeside-finale

Scott Waites heeft zich met speels gemak geplaatst voor de finale op de Lakeside. Michael Unterbuchner was geen partij voor de Engelsman, die al tweemaal eerder de eindstrijd haalde in Frimley Green.

In beide gevallen wist 'Scotty 2 Hotty' ook de eindzege te pakken, wat dus een goede voorbode is voor de finale zondagavond. Tegen Unterbuchner kwam de overwinning geen moment in gevaar. De Duitser wierp het gros van de partij een gemiddelde van onder de tachtig, waardoor Waites eenvoudig kon uitlopen naar 5-0 in sets.

Unterbuchner wist de eer te redden door de zesde set te bemachtigen, maar dat bleek er één voor de statistieken. Waites trok de zevende set naar zich toe en bracht de eindstand van 6-1 op het scorebord. De tweevoudig toernooiwinnaar weet zaterdagavond wie zijn tegenstander wordt in de Lakeside-finale. De tweede halve finale gaat tussen Jim Williams en tweevoudig regerend kampioen Glen Durrant.

Klik hier voor meer informatie over BDO Lakeside 2019, waaronder het toernooischema en de verdeling van het prijzengeld.

Zaterdag 12 januari (vanaf 15:30 uur)
Lorraine Winstanley (78.81) 0-3 (90.12) Mikuru Suzuki (Finale dames)
Scott Waites (85.29) 6-1 (83.22) Michael Unterbuchner (Halve finale heren)
Glen Durrant v Jim Williams (Halve finale heren)

Lees meer over:
BDO Scott Waites

Plaats reactie

666

0 reacties