Krzysztof Ratajski heeft zijn debuut op de World Matchplay winnend kunnen besluiten. The Polish Eagle won met 10-5 van Darren Webster.

Ratajski begon goed aan de wedstrijd en wist Webster in het begin van de wedstrijd direct te breken, waarmee hij met een ruime voorsprong de eerste onderbreking in leek te gaan. Toch was het Darren Webster die terug wist te breken, waardoor er na de eerste sessie geen 1-4, maar een 2-3 voorsprong op het scorebord stond voor the Polish Eagle.

In de tweede sessie wisten beide mannen de legs die zij begonnen waren, winnend af te sluiten. Dit zorgde ervoor dat er een gelijke stand van 5-5 op het scorebord stond toen de spelers voor de tweede maal de coulisse opzochten.

Die tweede pauze deed Ratajski klaarblijkelijk goed. De Pool wist na de pauze alle vijf de legs winnend af te sluiten, waardoor de debutant de wedstrijd met wist 10-5 te winnen.

Klik hier voor meer informatie over de World Matchplay, waaronder de verdeling van het prijzengeld en het TV-uitzendschema.

Speelschema World Matchplay 2019

Zondag 21 juli (middagsessie)
Eerste ronde

Darren Webster (88.61) 5 (19) 10 (89.23) Krzysztof Ratajski
Dave Chisnall v Max Hopp
Ian White v Joe Cullen
Michael Smith v Jamie Hughes

 

 

 

Tags: , ,

Author: Justin Hendriks