Het deelnemersveld voor de Brisbane Darts Masters 2019 is bekend. Dit het eerste World Series-toernooi tijdens het drieluik in Australië en Nieuw-Zeeland.

Onder meer Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld behoren tot de deelnemers tijdens de Brisbane Darts Masters. Vorig jaar begon het World Series-drieluik in Down Under in Auckland en toen wisten de twee Nederlandse darters de finale te halen. Deze strijd werd met 11-4 gewonnen door Van Gerwen.

Waar vorig jaar nog werd begonnen in Nieuw-Zeeland en vervolgens werd afgereisd naar Australië, wordt er nu gestart in Australië. Naast het Nederlandse duo kregen ook Rob Cross, Gary Anderson, Daryl Gurney, Peter Wright, James Wade, Simon Whitlock, Kyle Anderson en Corey Cadby een uitnodiging van de PDC.

Anderson en Cadby behoren echter tot de acht Oceanische spelers, die het in de eerste ronde gaan opnemen tegen de acht PDC-afgevaardigden. Damon Heta, James Bailey, Haupai Puha, Koha Kokiri, Brendan McCausland en Ben Robb maken het deelnemersveld voor dit toernooi compleet.

Deelnemersveld Brisbane Darts Masters 2019 (9-10 augustus)

PDC-spelers

1. Michael van Gerwen
2. Rob Cross
3. Gary Anderson
4. Daryl Gurney
5. Peter Wright
6. James Wade
7. Simon Whitlock
8. Raymond van Barneveld

Oceanische spelers

1. Kyle Anderson (Wildcard)
2. Corey Cadby (Wildcard)
3. Damon Heta (#1 DPA Tour)
4. James Bailey (#2 DPA Tour)
5. Haupai Puha (Winnaar DPA Qualifier 1)
6. Koha Kokiri (Winnaar DPA Qualifier 2)
7. Brendan McCausland (Winnaar DPA Qualifier 3)
8. Ben Robb (DPNZ Qualifier)

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek