Daryl Gurney gaat binnenkort een mooie weddenschap aan. ‘Superchin’ wil tienduizend euro ophalen voor de strijd tegen taaislijmziekte. Als dat lukt, dan scheert de Noord-Ierse darter zijn haar eraf.

”Zoals jullie weten heeft de taaislijmziekte impact op mijn leven gehad. Twee jaar geleden verloor ik mijn beste vriend Aaron aan deze ziekte. Tegenwoordig word ik vaak gevraagd om iets te doneren aan goede doelen. Helaas kan ik niet alle stichtingen helpen”, zo begint Gurney een statement op Twitter.

”Echter… Op het vliegveld zat ik in de lounge met mijn manager en we bedachten een mooi idee. Als we tienduizend pond aan donaties ophalen voor een goed doel, dan scheer ik voorafgaand aan de Champions League of Darts in oktober mijn haar eraf.”

”Iedereen die mij kent, weet hoe erg ik gesteld ben op mijn haar. Dus dit is een grote stap voor mij. Binnenkort kom ik met meer informatie hierover”, besloot de tweevoudig major-winnaar.

Tags:

Author: Pieter Verbeek