Jelle Klaasen heeft een langdurig contract getekend bij dartsfabrikant Unicorn. Het is een frisse start voor de voormalig Lakeside-kampioen, het Engelse bedrijf spreekt zelfs van een wedergeboorte.

Samen met zijn nieuwe sponsor wil Klaasen weer terugkeren in de mondiale top-16. Mede door een langdurige polsblessure verloor ‘The Cobra’ zijn plaats bij de beste zestien op de wereldranglijst.

”Het is een eer voor mij onderdeel te zijn van Team Unicorn, het is een grote boost voor mij in deze fase van mijn carrière. Ik weet zeker dat zij mij vooruit kunnen helpen. Er zijn al een aantal ideeën en ik kan niet wachten om te starten met het ontwerpen van nieuwe pijlen.”

”Ik oefen steeds vaker met de nieuwe prototype pijlen van Unicorn, ze zijn perfect voor mij. Het is voor mij geen twijfel dat ik toernooien kan winnen, ook televisietoernooien. Mijn A-game is goed genoeg en ik werk hard om constanter te worden.”

”Mijn grote doel is om terug te keren in de top-8 van de wereldranglijst. Ik wil op basis van mijn prestaties weer in de Premier League Darts komen. Daarnaast is het winnen van een televisietoernooi één van mijn doelstellingen. Met Unicorn ga ik mijn dromen verwezenlijken”, sluit Klaasen veelbelovend af.

Tags: |

Schrijver: Pieter Verbeek