Van 10 tot en met 12 augustus staat de tweede editie van de Melbourne Darts Masters op het programma. Acht PDC-spelers nemen het in de Australische stad op tegen acht spelers uit het Oceanische continent.

Raymond van Barneveld is wederom aanwezig op de Melbourne Darts Masters. De 51-jarige Hagenaar kreeg eerder dit jaar geen wildcard voor de toernooien in Las Vegas en Shanghai. Nummer één van de wereld Michael van Gerwen is eveneens van de partij tijdens het drieluik in ‘Down Under’.

Het Oceanische drieluik werd geopend met de Auckland Darts Masters begin augustus. Na een tussenstop in Melbourne, vervolgen de spelers hun reis naar Brisbane voor het derde World Series-toernooi in de maand augustus.

De titelverdediger is er niet bij dit jaar. Phil Taylor won vorig jaar de eerste editie van de Melbourne Darts Masters door Peter Wright in de finale met 11-8 te verslaan. Echter besloot ‘The Power’ na afgelopen seizoen te stoppen met zijn professionele carrière.

Melbourne Darts Masters
10-12 augustus, Hisense Arena, Melbourne, Australië

PDC-spelers: Michael van Gerwen, Peter Wright, Rob Cross, Gary Anderson, Simon Whitlock, Kyle Anderson, Michael Smith, Raymond van Barneveld
Oceanische spelers: Corey Cadby, Tim Pusey, Raymond Smith, Haupai Puha, Damon Heta, Mike Bonser, Ray O’Donnell, James Bailey

Lawrence Lustig/PDC

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Tags: | | |

Schrijver: Pieter Verbeek