De loting voor de Brisbane Darts Masters 2019 heeft een kraker opgeleverd tussen Gary Anderson en Corey Cadby. Zij troffen elkaar eerder al in de UK Open-finale van 2018.

Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld wisten Cadby dus te ontlopen bij de loting voor het World Series-toernooi in Australië. Van Gerwen speelt in de eerste ronde van de Brisbane Darts Masters tegen debutant Ben Robb. Van Barneveld wacht een ontmoeting met Haupai Puha, die in juli nog met zijn Nieuw-Zeelandse teammaat Cody Harris de kwartfinale haalde op de World Cup of Darts.

De twee Nederlandse deelnemers kunnen elkaar eventueel in de halve eindstrijd treffen. Wanneer Van Gerwen weet te winnen van Robb, dan treft hij Daryl Gurney of Koha Kokiri bij de laatste acht. De winnaar uit de partij tussen Van Barneveld en Puha kruist de degens met Rob Cross of James Bailey.

Peter Wright is in Brisbane de nummer één van de plaatsingslijst. Erg gelukkig was de Schot echter niet bij de loting; Wright werd gekoppeld aan Kyle Anderson. Diens landgenoot Simon Whitlock opent tegen Brendon McCausland. James Wade legt aan tegen Damon Heta.

Dartszender RTL 7 zendt alleen samenvattingen uit van dit World Series-toernooi. Alle live-scores zijn wel te volgen via ons scorecenter.

Loting Brisbane Darts Masters 2019

(1) Peter Wright v Kyle Anderson
Simon Whitlock v Brendon McCausland
(3) James Wade v Damon Heta
Gary Anderson v Corey Cadby
(2) Rob Cross v James Bailey
Raymond van Barneveld v Haupai Puha
(3) Daryl Gurney v Koha Kokiri
Michael van Gerwen v Ben Robb

Richard Walker/PDC

Foto: Richard Walker/PDC

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek