Michael van Gerwen neemt het op tegen Kyle Anderson in de eerste ronde van de New Zealand Darts Masters. Dit World Series-toernooi in de stad Hamilton staat op 23 en 24 augustus op het programma.

Mocht Van Gerwen zijn eerste ronde doorkomen dan wacht hem mogelijk opnieuw een clash met Gary Anderson. De Schot speelt tegen Haupai Puha in zijn openingswedstrijd op de New Zealand Darts Masters. Van Gerwen en Anderson troffen elkaar vorige week in Melbourne. Deze wedstrijd werd gewonnen door Mighty Mike, die uiteindelijk ook het toernooi op zijn naam schreef.

Raymond van Barneveld mag aan de bak tegen Cody Harris. ‘The Codestar’ is tegenwoordig woonachtig in het Verenigd Koninkrijk, maar kreeg een uitnodiging om deel te nemen in zijn thuisland.

Rob Cross kruist de degens met Warren Parry in de eerste ronde. Parry neemt de plek in van Corey Cadby, die vanwege persoonlijke redenen moest afhaken. Simon Whitlock opent tegen Ben Robb, terwijl Daryl Gurney het spits afbijt tegen David Platt. Peter Wright treft Damon Heta, de verrassende winnaar van de Brisbane Darts Masters. James Wade legt aan tegen Craig Caldwell in zijn eerste duel.

Dartszender RTL 7 zendt alleen samenvattingen uit van dit World Series-toernooi. Alle live-scores zijn wel te volgen via ons scorecenter.

Loting New Zealand Darts Masters 2019

(1) Peter Wright v Damon Heta
James Wade v Craig Caldwell
(4) Daryl Gurney v David Platt
Raymond van Barneveld v Cody Harris
(2) Michael van Gerwen v Kyle Anderson
Gary Anderson v Haupai Puha
(3) Rob Cross v Warren Parry
Simon Whitlock v Ben Robb

David Callow/PDC

Foto: David Callow/PDC

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek