MAD organiseert eerste WK voor amateurdarters in december 2022

De nieuwe darts-organisatie Modern Amateur Darts ( MAD) heeft aangekondigd in december 2022 hun eerste WK voor amateurdarters te organiseren.

Dit evenement is volgens MAD een grote stap in de richting van het onderscheid tussen een professionele wereldkampioen en een wereldkampioen bij de amateurs.

MAD kan reeds rekenen op de steun van internationale organisaties en zal trachten betrekkingen aan te gaan met alle toonaangevende organisaties in de dartswereld. Wanneer dat niet mogelijk is, wordt gekeken naar mogelijkheden tot samenwerking met een regionale organisatie in dat gebied.

Details over de locatie, productie, formats en prijzengeld zullen te zijner tijd bekend worden gemaakt, aangezien de onderhandelingen nog gaande zijn.

De huidige MAD-wereldtitel, die momenteel in handen is van Wayne Warren, zal na de Contender Series in juli worden omgedoopt tot de MAD Global WK-titel.

MAD organiseert eerste WK voor amateurdarters in december 2022
Lees meer over:
MAD Modern Amateur Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties