"Ik weet wel dat als Ron echt een scheet laat, je niet meer opstaat" - Wesley Plaisier over scheet-incident tussen Ron Meulenkamp en Darren Webster

Op de Modus Super Series was er vorige week veel te doen over een zogenaamd 'scheet-incident' tussen Ron Meulenkamp en Darren Webster.

Webster beschuldigde na zijn verloren wedstrijd tegen Ron Meulenkamp de Nederlander ervan bewust scheten te hebben gelaten op het podium. Op sociale media maakte hij zijn beklag, dit tot ongenoegen van Meulenkamp, die ontkende iets verkeerd te hebben gedaan.

Wesley Plaisier is goed bevriend met Ron Meulenkamp en reageerde tegenover Double Top podcast op het incident. "Het is helemaal uit verband gerukt door het bericht van Webster op sociale media. Ik heb van Ron gehoord dat hij niets verkeerd heeft gedaan en dat er al de hele dag een vieze geur in de zaal hing."

"Ik weet wel dat als Ron echt een scheet laat, je niet meer opstaat", lacht Plaisier. "Maar hier werd hij gewoon valselijk beschuldigd. Ron gaf achteraf nog een hand aan Webster, ik denk niet dat ik dat nog had gedaan. Ik zou hem zelfs niet meer aankijken."

Zelf heeft Plaisier echter nog nooit iets gelijkaardigs meegemaakt. "Zeker niet op een podium", zegt hij. "Misschien heb ik wel ooit eens per ongeluk in de kroeg een scheetje gelaten, maar dat overkomt iedereen wel eens (lacht)."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties