Ron Meulenkamp reageert op beschuldiging: ''Het was de grote losershow van Darren Webster''

Darren Webster kwam eerder deze week met een opmerkelijke beschuldiging aan het adres van Ron Meulenkamp nadat 'The Bomb' met 4-3 had gewonnen van de Engelsman tijdens de MODUS Super Series.

Webster vond dat Meulenkamp behoorlijk stonk op het podium. ''Net tegen een vent gespeeld die scheten laat en vreselijk stonk op het podium. Als je zoiets nodig hebt, dan kan je er niet veel van'', schreef Webster op zijn socials.

Een dag later stonden de twee darters opnieuw tegenover elkaar tijdens het online dartstoernooi. Opnieuw ging de winst met 4-3 naar Meulenkamp, die vervolgens op de kanalen van de organisatie zijn Engelse tegenstander van repliek diende.

''Het is een clownshow. We kennen hem al jaren en hij klaagt over alles. Vanaf het begin hing er inderdaad een luchtje, maar dat was al zo toen we begonnen'', zo begon Meulenkamp zijn relaas.

De uitspraken zijn bij Meulenkamp duidelijk niet in goede aarde gevallen. ''Ik heb geen respect voor hem. Het was de grote losershow van Darren Webster. Hij zou beter moeten weten, maar we weten allemaal dat hij dat niet doet'', aldus de Nederlander.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties