Jim McEwan wint ten koste van Mareno Michels het vijfde seizoen van de MODUS Super Series

Jim McEwan heeft zich zaterdagavond gekroond tot winnaar van de MODUS Super Series. De Schotse darter toonde zich in de finale te sterk voor Mareno Michels.

De voorgaande twaalf weken streden tientallen spelers om een plek in de finaleweek van de MODUS Super Series 4. De twaalf weekwinnaars kregen hiervoor een uitnodiging en streden deze week om de hoofdprijs van 20.000 pond.

De zes beste spelers van de poulewedstrijden van maandag tot en met vrijdag mochten zaterdag meedoen aan de finaledag, die uit twee groepen bestond. In Groep A wist Andreas Harrysson zijn beide wedstrijden tegen Sebastian Bialecki (4-3) en Robert Grundy (4-3) te winnen, terwijl Bialecki tweede werd na een 4-0 zege op Grundy.

Mareno Michels bleef ongeslagen in de poulefase na overwinningen op Darryl Pilgrim (4-1) en Jim McEwan (4-3). Doordat McEwan wel met 4-3 won van Pilgrim, ging de Schot wel naar de halve finales.

In de eerste halve finale zorgde McEwan voor de uitschakeling van Harrysson (4-2). Michels werd daarna de tweede finalist door Bialecki met 4-0 te verslaan. In de finale stonden McEwan en Michels dus voor de tweede keer op deze avond tegenover elkaar. McEwan revancheerde zich voor zijn eerdere nederlaag en versloeg Michels met 4-0 om de titel op te eisen.

MODUS Super Series - Champions Week

Zaterdag 4 november

Groep A

Andreas Harrysson 4-3 Sebastian Bialecki

Sebastian Bialecki 4-0 Rob Grundy

Rob Grundy 3-4 Andreas Harrysson

Groep B

Darryl Pilgrim 1-4 Mareno Michels

Mareno Michels 4-3 Jim McEwan

Jim McEwan 4-3 Darryl Pilgrim

Halve finale

Andreas Harrysson 2-4 Jim McEwan

Mareno Michels 4-3 Sebastian Bialecki

Finale

Jim McEwan 4-0 Mareno Michels

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties