Adams leidt poule na tweede speeldag in nieuwe speelweek Online Darts League

Martin Adams heeft na de tweede speeldag van deze speelweek in de Online Darts Live League de koppositie in handen. Woensdag kan echter nog van alles gebeuren tijdens de laatste speeldag van deze Groep A.

Adams staat nu op veertien punten met een legsaldo van +8, hetzelfde als James Richardson, maar Adams heeft een hoger toernooigemiddelde. Richie Burnett volgt er vlak achter met twaalf punten, terwijl Niall Culleton met tien punten nog niet helemaal kansloos is voor de poulewinst.

Elke speler speelt tot en met woensdag dagelijks één keer tegen de andere spelers uit de groep. De winnaar van deze poule gaat direct door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. Hetzelfde geldt voor de nummers vier, vijf en zes, die in een andere poule terechtkomen. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. Vanuit de avondgroep gaan er drie spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtendgroep twee, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Fase 5, Week 2)

Dinsdag 28 september (vanaf 10:30 uur)

Richie Burnett 4-3 Stu Wilson

Martin Adams 4-3 Gary Robson

Niall Culleton 1-4 James Richardson

Gary Robson 3-4 Richie Burnett

Stu Wilson 0-4 James Richardson

Martin Adams 3-4 Niall Culleton

James Richardson 4-3 Gary Robson

Richie Burnett 2-4 Martin Adams

Niall Culleton 4-1 Stu Wilson

Richie Burnett 4-3 James Richardson

Gary Robson 3-4 Niall Culleton

Martin Adams 4-0 Stu Wilson

Niall Culleton 2-4 Richie Burnett

James Richardson 3-4 Martin Adams

Stu Wilson 4-1 Gary Robson

Stand in Groep A na 10 wedstrijden

1. Martin Adams 14 pts (+8)

2. James Richardson 14 pts (+8)

3. Richie Burnett 12 pts (+3)

4. Niall Culleton 10 pts (-2)

5. Stu Wilson 6 pts (-9)

6. Gary Robson 4 pts (-8)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties