Barstow pakt weektitel in Online Darts League

Chas Barstow heeft heeft zaterdagavond de weektitel gepakt tijdens de tweede speelweek van het nieuwe seizoen in de Online Darts Live League.

Tijdens de finalepoules op zaterdag kwamen de beste spelers van de afgelopen week in actie. Van maandag tot en met vrijdag werden er drie poules gespeeld en dat zorgde voor in totaal zes winnaars voor de finaledag.

In Groep A zaten Scott Walters, Conan Whitehead en Chas Barstow. Laatstgenoemde won zijn twee duels, terwijl Whitehead met een overwinning op Walters als nummer twee doorging naar de halve finale.

Michael Warburton won in Groep B zijn beide wedstrijden tegen Jarred Cole en Paul Hogan, terwijl Cole het onderlinge duel met Hogan naar zich toetrok. Hij ging dus samen met Warburton door naar de laatste vier.

Barstow won daarna met 4-1 in de halve finale van Cole, terwijl Warburton met 4-2 te sterk was voor Whitehead. Laatstgenoemde pakte wel de winst in de troostfinale, alvorens Barstow de weektitel bemachtigde met een 4-1 overwinning op Warburton.

Uitslagen Online Darts League (Week 2)

Groep A

Scott Walters 2-4 Conan Whitehead

Conan Whitehead 2-4 Chas Barstow

Chas Barstow 4-1 Scott Walters

Groep B

Michael Warburton 4-3 Paul Hogan

Paul Hogan 3-4 Jarred Cole

Jarred Cole 3-4 Michael Warburton

Halve finale

Chas Barstow 4-1 Jarred Cole

Michael Warburton 4-2 Conan Whitehead

Troostfinale

Conan Whitehead 4-0 Jarred Cole

Finale

Chas Barstow 4-1 Michael Warburton

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties