Webster komt met zijn top drie aller tijden: 'Ze maken elkaar alleen maar beter'

Gerwyn Price, Peter Wright en Michael van Gerwen bekleden momenteel de eerste drie posities op de PDC-wereldranglijst. Volgens gewezen topspeler Mark Webster is dit zelfs de beste top drie aller tijden.

Webster, voormalig BDO-wereldkampioen en tegenwoordig actief als analist kreeg bij Sky Sports enkele kijkersvragen voorgelegd. "Of de huidige top drie in de PDC de beste aller tijden is? Ja, daar ben ik wel van overtuigd! Zeker omdat ze de grote titels voornamelijk onder hun drie verdelen en elkaar alleen maar beter maken. Het niveau ligt zo ongelooflijk hoog momenteel."

Over wie de volgende majorwinnaar wordt moest Webster ook niet al te lang nadenken. "Dat zal Luke Humphries zijn. Hij maakte dit jaar enorm veel indruk op de European Tour en het zal slechts een kwestie van tijd zijn vooraleer hij een major wint."

Greaves

Als laatste werd Webster ook gevraagd of Beau Greaves ooit een PDC-major kan winnen. "Dat is nog veel te vroeg om daarover iets zinnigs te zeggen. Ja, ze is al wereldkampioene bij de World Darts Federation, maar ze speelde nog nooit een PDC-toernooi. Er zal veel druk op haar staan als ze volgend jaar haar debuut maakt in de Women's Series. Laten we haar tijd geven om te groeien en of ze dan ooit kan concurreren met de mannen zal de toekomst moeten uitwijzen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties