Burness pakt leiding na eerste speeldag in finaleweek Online Darts League

Kevin Burness heeft maandag de beste start gemaakt tijdens de finaleweek van het vierde seizoen in de Online Darts Live League. 'Iron Man' begon de speelweek door vier van zijn vijf duels te winnen.

Burness ging enkel in zijn afsluitende duel tegen Richie Burnett onderuit (4-0). Daarvoor had de Noord-Ier al wel gewonnen van Martin Adams (4-0), Gary Stone (4-2), Robert Owen (4-0) en Jarred Cole (4-2).

Elke speler speelt tot en met woensdag driemaal tegen de andere spelers uit de groep. De winnaar van deze poule gaat direct door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee, drie en vier van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen twee nieuwe spelers. Dit zijn Chas Barstow en Nick Fullwell.

De nummers vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Rob Collins, Connor Scutt, Johnny Haines en Chris Gilliand de instromers. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. Vanuit de avondgroep gaan er drie spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtendgroep twee, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema Online Darts Live League (Fase 4, Champions Week)

Maandag 13 september

Robert Owen 4-1 Jarred Cole

Martin Adams 0-4 Kevin Burness

Gary Stone 4-1 Richie Burnett

Jarred Cole 4-1 Martin Adams

Richie Burnett 2-4 Robert Owen

Kevin Burness 4-2 Gary Stone

Jarred Cole 4-3 Richie Burnett

Martin Adams 4-3 Gary Stone

Robert Owen 0-4 Kevin Burness

Richie Burnett 4-2 Martin Adams

Kevin Burness 4-2 Jarred Cole

Gary Stone 4-2 Robert Owen

Kevin Burness 0-4 Richie Burnett

Robert Owen 4-3 Martin Adams

Jarred Cole 1-4 Gary Stone

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties