Burnett leidt poule na eerste wedstrijden in Groep C van MODUS League | Dartsnieuws.com

Burnett leidt poule na eerste wedstrijden in Groep C van MODUS League

Richie Burnett is de koploper na de eerste wedstrijden in Groep C tijdens de vijfde week van de MODUS Online Live League.

The Prince of Wales won donderdagavond drie van zijn eerste vier duels. Burnett verloor van Darren Beveridge (4-3), maar zegevierde tegen Nathan Girvan (4-1), Alan Norris (4-2) en Cameron Menzies (4-0). Door de nederlaag van Beveridge tegen Girvan werd Beveridge op legsaldo tweede met eveneens zes punten.

Vrijdagavond staan de spelers in deze groep wederom tegenover elkaar. De nummers één en twee van deze poule mogen zaterdag meedoen aan de finalegroep, samen met de winnaars uit de twee andere groepen.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Week 5)

Donderdag 15 april

Richie Burnett 4-1 Nathan Girvan

Alan Norris 1-4 Cameron Menzies

Darren Beveridge 4-3 Richie Burnett

Nathan Girvan 3-4 Alan Norris

Cameron Menzies 2-4 Darren Beveridge

Richie Burnett 4-2 Alan Norris

Nathan Girvan 1-4 Cameron Menzies

Alan Norris 2-4 Darren Beveridge

Cameron Menzies 0-4 Richie Burnett

Darren Beveridge 2-4 Nathan Girvan

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties