Ritchie en Whitehead naar finalegroep MODUS League | Dartsnieuws.com

Ritchie en Whitehead naar finalegroep MODUS League

Greg Ritchie en Conan Whitehead hebben zich vanuit Groep B geplaatst voor de finalegroep tijdens de vijfde speelweek van de MODUS Online Live League.

Ritchie had al goede papieren voor de eerste plek, nadat hij donderdag al zijn vijf duels wist te winnen. De Schot raakte vrijdag zijn ongeslagen status kwijt, maar door drie extra overwinningen verzekerde hij zich van de eerste plaats.

De strijd om de tweede plek bleef tot het einde spannend tussen Conan Whitehead en Mike Gillet, die elkaar troffen in de laatste partij van de middag. Gillet moest die wedstrijd met 4-1 winnen om Whitehead te passeren, maar Whitehead wist zijn twee benodigde legs te pakken. Daardoor gaat The Barbarian op legsaldo naar de finalegroep van zaterdag.

Vrijdagavond spelen Richie Burnett, Nathan Girvan, Alan Norris, Cameron Menzies en Darren Beveridge hun tweede serie wedstrijden tegen elkaar. Ook in deze groep zijn er twee plekken beschikbaar voor zaterdag. Kevin Burness wist zich eerder al voor deze finalegroep te plaatsen door de eerste poule van deze week te winnen.

In tegenstelling tot de eerste editie van de MODUS League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Week 5)

Vrijdag 16 april

Jamie Clark 2-4 Conan Whitehead

Barrie Bates 3-4 Mike Gillet

Dave Parletti 3-4 Greg Ritchie

Mike Gillet 4-3 Jamie Clark

Conan Whitehead 4-2 Greg Ritchie

Barrie Bates 3-4 Dave Parletti

Greg Ritchie 4-2 Mike Gillet

Jamie Clark 4-0 Barrie Bates

Dave Parletti 1-4 Conan Whitehead

Jamie Clark 4-2 Greg Ritchie

Mike Gillet 4-2 Dave Parletti

Barrie Bates 2-4 Conan Whitehead

Dave Parletti 2-4 Jamie Clark

Greg Ritchie 4-2 Barrie Bates

Conan Whitehead 2-4 Mike Gillet

Eindstand Groep B

#NaamGespeeldWinstVerliesLeg +/-Punten
1Greg Ritchie1082+1616
2Conan Whitehead1073+914
3Mike Gillet1073+714
4Jamie Clark1064+712
5Dave Parletti1028-144
6Barrie Bates10010-250

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties