Burnett, Thornton en Webster in actie tijdens vierde speelweek MODUS League

Maandag gaat de vierde speelweek van de vernieuwde MODUS Online Live League van start. Tot de deelnemers behoren redelijk wat bekende namen.

Van maandag tot en met woensdag spelen John O‘Shea, Keelan Kay, Richie Burnett, Shaun McDonald, Kevin Burness en Robert Thornton een poule tegen elkaar. Elke speler speelt dagelijks één keer tegen de andere spelers uit de groep. De winnaar van deze poule gaat direct door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. Dit zijn Rob Collins, James Richardson en Mark Webster.

De nummers vier, vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Arron Monk, Reece Robinson en Corrine Hammond de instromers. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. Vanuit de avond groep gaan er twee spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtend groep drie, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Deelnemers maandag tot en met woensdag

John O‘Shea

Keelan Kay

Richie Burnett

Shaun McDonald

Kevin Burness

Robert Thornton

Deelnemers donderdagochtend en vrijdagochtend

Arron Monk

Reece Robinson

Corrine Hammond

+ nummers 4, 5 en 6 van eerste poule

Deelnemers donderdagavond en vrijdagavond

Rob Collins

James Richardson

Mark Webster

+ nummers 2 en 3 van eerste poule

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties