Deller kijkt reikhalzend uit naar WK voor senioren: 'Sta dagelijks enkele uren aan het trainingsbord'

Keith Deller heeft niet stilgezeten tijdens de voorbije maanden. De voormalige BDO-wereldkampioen bracht recent een boek op de markt, getiteld '138: Game, Shot and Match'.

Deller veroverde in 1983 de BDO-wereldtitel door in de beslissende leg een 138 outshot te gooien. "Het leek me wel leuk om bijna veertig jaar na datum een boek op de markt te brengen. Veel van mijn toenmalige collega's hebben ook al een boek uitgebracht. Ik herinner me nog bijna elk detail van die week toen ik wereldkampioen werd, volgens mij is het wel interessant om zo een blik achter de schermen te geven voor de fans", aldus Deller bij Weekly Dartscast.

WK voor senioren

De inmiddels 62-jarige Engelsman neemt begin volgend jaar deel aan het eerste WK voor senioren. "Daar kijk ik enorm hard naar uit. Er nemen bijzonder veel grote namen deel zoals Phil Taylor, Martin Adams, John Part, Bob Anderson, John Lowe en ga zo maar door. Ik neem dat toernooi ook bijzonder serieus en sta dagelijks enkele uren.aan het trainingsbord. Hopelijk wordt het een groot succes en kan het de start zijn voor een heuse Seniors Tour", besluit Deller.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties