BBC gaat eerste editie van senioren-WK digitaal uitzenden

De eerste editie van de World Seniors Darts Championship wordt live uitgezonden via de digitale platformen van de BBC, zo heeft de organisatie bekendgemaakt. Het toernooi is dan live te zien via de BBC iPlayer, BBC app en de website van BBC-sport.

Het evenement vindt plaats van 3 tot en met 6 februari in de iconische dartszaal Circus Tavern in Purfleet, waar in het verleden het PDC-WK plaatsvond. De organisatie van het senioren-WK heeft twaalf voormalig BDO- en PDC-wereldkampioenen uitgenodigd om deel te nemen en verder nog tien wildcards uitgedeeld. De twee resterende plaatsen worden verdeeld tijdens een kwalificatietoernooi in november.

Phil Taylor voert het deelnemersveld aan. Verder doen ook onder meer Martin Adams, Ted Hankey, Richie Burnett, John Part, Kevin Painter, Robert Thornton en Paul Lim mee. Roland Scholten is de enige Nederlandse deelnemer.

Deelnemersveld World Seniors Darts Championship

Phil Taylor

Keith Deller

Bob Anderson

Martin Adams

John Walton

Wayne Warren

John Lowe

Ted Hankey

Richie Burnett

John Part

Les Wallace

Trina Gulliver

Kevin Painter

Tony O’Shea

Terry Jenkins

Peter Manley

Robert Thornton

Roland Scholten

Paul Lim

Deta Hedman

Alan Warriner-Little

* Plus twee winnaars uit kwalificatietoernooi

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties