Searle is kwartfinalist op World Grand Prix: 'En nu hopelijk revanche nemen tegen Bunting'

Ryan Searle heeft zich voor het eerst in zijn carrière geplaatst voor de kwartfinales van een major. De Engelsman versloeg in de tweede ronde van de World Grand Prix zijn landgenoot Luke Humphries met 3-1.

"Ik ben heel tevreden, niet alleen met deze overwinning, maar vooral omdat ik een heel goede wedstrijd speelde. Ik begon heel goed aan de wedstrijd, nadien maakte Luke het me nog even moeilijk, maar gelukkig kon ik het in de vierde set afmaken", aldus Searle.

Verschillende topspelers werden al in een vroeg stadium uitgeschakeld op de deze World Grand Prix. "Maar de beste speler van het moment (Price) zit er wel nog steeds in, meer zelfs, hij zit in mijn tabelhelft. Hopelijk tref ik hem in de halve finales, dat zou echt geweldig zijn."

Revanche tegen Bunting

Dan moet Searle in de kwartfinales eerst nog wel voorbij Stephen Bunting. "Op het afgelopen WK verloor ik in de achtste finales nipt met 4-3 van hem, daar lig ik nu soms nog wakker van. Het zou uiteraard leuk zijn om revanche te kunnen nemen, maar Stephen is momenteel ook in vorm, het zal dus een moeilijke wedstrijd worden", besluit Searle.

Lees meer over:
PDC World Grand Prix Ryan Searle

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties