Searle voor het eerst in carrière naar kwartfinale op major

Ryan Searle is de eerste kwartfinalist op de World Grand Prix. Met een 3-1 overwinning op Luke Humphries wist Heavy Metal voor het eerst in zijn carrière de laatste acht van een major-toernooi te halen.

Searle won de eerste set met 3-2 en plaatste vervolgens een enorme versnelling in de tweede set met twee prachtige 12-darters. Via tops haalde hij vervolgens ook de tweede set binnen. Humphries bleef in de wedstrijd door via twee 14-darters de derde set te pakken.

In de vierde set koerste Searle op de winst af na een 93 finish en een schitterende 170 check-out. Humphries toonde echter opnieuw veerkracht en knokte zich terug tot 2-2 in de vierde set. Cool Hand Luke leek zelfs een beslissende leg af te dwingen, maar hij gooide zich dood vanaf 100. Humphries kreeg daarna nog een kans vanaf 100, maar opnieuw wist hij niet te finishen. Searle was ondertussen dichterbij gekomen en benutte zijn matchdart op dubbel 20.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties