Speelschema dinsdagavond op World Grand Prix met onder meer Price tegen King

Gerwyn Price zal met een grote glimlach naar de tweede dag van de World Grand Prix hebben gekeken. De titelverdediger, die zondag zijn eerste ronde won tegen Michael Smith, zag maandagavond zijn grootste concurrenten Peter Wright, Michael van Gerwen en Gary Anderson allemaal uitgeschakeld worden.

Dinsdagavond moet The Iceman zelf weer in actie komen. Price speelt in de tweede ronde tegen Mervyn King, die in de eerste ronde te sterk was voor Martijn Kleermaker.

Ook de zes resterende spelers aan de bovenkant van het toernooischema verschijnen dinsdag op het podium. Allereerst zijn het Ryan Searle en Luke Humphries die strijden om een plek in de kwartfinale.

Daarna is het de beurt aan tweevoudig toernooiwinnaar James Wade, die de degens kruist met de in topvorm verkerende Stephen Bunting. De avond wordt afgesloten met een clash tussen Dave Chisnall en Ross Smith.

Dinsdag 5 oktober (vanaf 20:00 uur)

Tweede ronde

20:10 Ryan Searle v Luke Humphries

21:10 James Wade v Stephen Bunting

22:10 Gerwyn Price v Mervyn King

23:10 Dave Chisnall v Ross Smith

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties