Engelsman doet 'dartsmarathon' in de strijd tegen kanker

Een dartspeler die geld inzamelt voor een goed doel keerde gisteravond terug naar zijn woonplaats Bury St Edmunds, na het voltooien van een marathon die zich over meerdere locaties in Engeland uitstrekte.

De heer Freeman heeft zich tot doel gesteld een totaalscore van 1.000.001 punten te behalen en zamelt geld in voor de strijd tegen kanker. Dit goede doel ligt hem bijzonder na aan het hart omdat zijn dochter Stephanie aan de ziekte lijdt.

Zijn dartsmarathon heeft hem via steden als Southampton, Bristol, Sheffield en Leeds tot in Liverpool gebracht. In het bijzijn van familie en vrienden beëindigde hij de marathon in zijn eigen woonplaats.

Mooi eindbedrag

"We hebben wat problemen gehad met sommige locaties", zegt Freeman. "Maar ik hou gewoon van darten, dus voor mij is het geweldig. In totaal, met sponsoring van de mensen met wie ik werk en van de mensen met wie ik darts speel, zullen we ongeveer 3.500 pond hebben opgehaald."

Lees meer over:
Overig

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties