Manley toegevoegd aan deelnemersveld voor WK-senioren | Dartsnieuws.com

Manley toegevoegd aan deelnemersveld voor WK-senioren

Peter Manley is als negentiende deelnemer bekendgemaakt voor het deelnemersveld van de World Seniors Darts Championship.

De 59-jarige Engelsman haalde in zijn carrière driemaal de finale van het PDC-WK, maar stuitte telkens op Phil Taylor. In zowel 2002 als 2006 verloor hij zelfs met 7-0 in de finale. Manley slaagde er wel in een ander groot toernooi te winnen. In 2003 schreef hij de Las Vegas Desert Classic op zijn naam door John Part in de finale te verslaan.

De komende tijd gaat de organisatie nog drie wildcards geven aan spelers die in het verleden bijzondere prestaties hebben verricht op het dartscircuit.

De twee overige plekken worden beschikbaar gesteld tijdens een kwalificatietoernooi in november 2021. Meer informatie over dit toernooi is verder nog niet bekend. De eerste editie van het WK-senioren wordt begin 2022 gespeeld. Een exacte datum is nog niet bekend.

Voorlopig deelnemersveld senioren-WK

Phil Taylor

Martin Adams

Ted Hankey

Keith Deller

Bob Anderson

John Lowe

Andy Fordham

John Walton

Wayne Warren

John Part

Richie Burnett

Dennis Priestley

Tony David

Les Wallace

Trina Gulliver

Tony O'Shea

Kevin Painter

Terry Jenkins

Peter Manley

Ambassadeurs

Francis Hoenselaar

Bobby George

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties