Giro d'Italia Spel (Minimaal 15.000 Euro aan prijzen) | Dartsnieuws.com

Giro d'Italia Spel (Minimaal 15.000 Euro aan prijzen)

Op zaterdag 8 mei start in Turijn de 104e Giro d'Italia. Drie weken lang wordt er gestreden om de roze trui in het schitterende Italiaanse landschap. Dit jaar staat er onder meer een Strade Bianche-etappe op het menu en een aankomst op de enorm steile Monte Zoncolan. Voor Remco Evenepoel wordt het de eerste poging om een grote ronde te winnen. Maar dan zal hij wel moeten afrekenen met mannen als Egan Bernal, Simon Yates, Mikel Landa en Vincenzo Nibali.

Bij Zweeler wordt het volgen van de Giro nóg intenser. Stel jouw eigen team samen en strijd mee om de eerste prijs van € 2.000! Daarnaast zijn er elke etappe geldprijzen te winnen en is er een jackpot van € 2.500 voor degene die een team weet te maken dat in Milaan nog steeds op 0 punten staat. Een flinke uitdaging dus.

Klik hier om je te registreren en klik hier om direct naar het spel te gaan!

Het Giro d'Italia (15+5) Spel gaat starten op zaterdag 8 mei 2021 om 14:00 uur.

Iedere deelnemer vult 15 basisrenners en 5 reserverenners in en stelt hiermee zijn eigen team samen. Als een renner niet start aan een etappe, dan neemt de eerstvolgende reserve zijn plaats in. De punten van de uitvaller blijven staan en de punten van de reserve gaan pas tellen vanaf het moment van invallen.

Het spel kost € 10 per team en we starten met minimaal € 15.000 aan prijzen met een eerste prijs van € 2.000 (151 prijzen in het algemeen klassement).

Lees meer over:
Fantasy Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties