Anderson weinig hoopvol richting hervatting Premier League: 'Met mijn vorm is het dramatisch gesteld' | Dartsnieuws.com

Anderson weinig hoopvol richting hervatting Premier League: 'Met mijn vorm is het dramatisch gesteld'

Gary Anderson was de Premier League Darts goed begonnen met vijf punten uit de eerste vier wedstrijden, maar deze start werd opgevolgd met slechts drie punten uit de laatste vijf duels van de eerste seizoenshelft.

Dit heeft als gevolg gehad dat Anderson na de eliminatie van Rob Cross en Glen Durrant nu zelfs op de laatste plaats staat. The Flying Scotsman heeft voor zichzelf echter weinig perspectief dat hij bij de hervatting van de Premier League Darts op 5 mei plotseling de zeges weer aan elkaar gaat rijgen.

''Met mijn vorm is het dramatisch gesteld. Dat is het enige wat ik over mijn eigen spel kan zeggen. Een korte periode waarin het goed valt wordt opgevolgd door een langere periode waarin het totaal niet loopt'', zo zegt de tweevoudig wereldkampioen in gesprek met de podcast van The Darts Show.

''Om eerlijk te zijn denk ik dat ik heel ver verwijderd ben van mijn topvorm. Het is een kwestie van dingen blijven herhalen. Eigenlijk ben ik ook tegen mezelf in gevecht.''

Toch wanhoopt Anderson nog niet, zeker niet wanneer hij een blik werpt op de ranglijst. ''Het zou enorm helpen als ik gelijk een paar overwinningen boek. Dat zou een verschil maken. Het zit zo dicht bij elkaar. Je zou zomaar laatste kunnen staan als je een paar duels op rij verliest.''

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties