Speelschema dinsdagsessie voor achtste week MODUS League met onder meer Warren, Jenkins en Monk | Dartsnieuws.com

Speelschema dinsdagsessie voor achtste week MODUS League met onder meer Warren, Jenkins en Monk

Dinsdag gaat de poule van de zesde weekcompetitie in de MODUS Online Live League weer verder. De eerste poule bestaat uit Robert Owen, Scott Baker, Andy Jenkins, Ryan Hogarth, Wayne Warren en Arron Monk.

Elke speler speelt tot en met woensdag dagelijks één keer tegen de andere spelers uit de groep. De winnaar van deze poule gaat direct door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. Dit zijn Stephen Burton, Chas Barstow en James Richardson.

De nummers vier, vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Paul Holloway, Colin Osborne en Josh McCarthy de instromers. Zij komen op donderdagochtend en vrijdagochtend in actie. De top twee van de twee nieuwe poules plaatsen zich eveneens voor de finalegroep, die dus in totaal uit vijf spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Week 8)

Dinsdag 4 mei (vanaf 10:30 uur)

Arron Monk v Scott Baker

Andy Jenkins v Robert Owen

Wayne Warren v Ryan Hogarth

Robert Owen v Arron Monk

Scott Baker v Ryan Hogarth

Andy Jenkins v Wayne Warren

Ryan Hogarth v Robert Owen

Arron Monk v Andy Jenkins

Wayne Warren v Scott Baker

Arron Monk v Ryan Hogarth

Robert Owen v Wayne Warren

Andy Jenkins v Scott Baker

Wayne Warren v Arron Monk

Ryan Hogarth v Andy Jenkins

Scott Baker v Robert Owen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties