Monk leidt poule na eerste dag in achtste speelweek MODUS League | Dartsnieuws.com

Monk leidt poule na eerste dag in achtste speelweek MODUS League

Na een spannende eerste speeldag gaat Arron Monk aan kop in de achtste speelweek van de MODUS Online Live League. Echter is het verschil tussen de nummer één en laatst slechts twee punten.

Monk kwam maandag net als Ryan Hogarth en Scott Baker tot drie overwinningen, terwijl Robert Owen, Andy Jenkins en Wayne Warren tot twee zeges kwamen.

Elke speler speelt tot en met woensdag dagelijks één keer tegen de andere spelers uit de groep. De winnaar van deze poule gaat direct door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. Dit zijn Stephen Burton, Chas Barstow en James Richardson.

De nummers vier, vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Paul Holloway, Colin Osborne en Josh McCarthy de instromers. Zij komen op donderdagochtend en vrijdagochtend in actie. De top twee van de twee nieuwe poules plaatsen zich eveneens voor de finalegroep, die dus in totaal uit vijf spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Week 8)

Maandag 3 mei

Robert Owen 4-1 Scott Baker

Andy Jenkins 4-1 Ryan Hogarth

Arron Monk 4-0 Wayne Warren

Scott Baker 0-4 Andy Jenkins

Wayne Warren 4-3 Robert Owen

Ryan Hogarth 4-1 Arron Monk

Scott Baker 4-3 Wayne Warren

Andy Jenkins 0-4 Arron Monk

Robert Owen 1-4 Ryan Hogarth

Wayne Warren 4-1 Andy Jenkins

Ryan Hogarth 2-4 Scott Baker

Arron Monk 4-3 Robert Owen

Ryan Hogarth 4-2 Wayne Warren

Robert Owen 4-2 Andy Jenkins

Scott Baker 4-2 Arron Monk

Stand

#NaamGespeeldWinstVerliesLeg +/-Punten
1Arron Monk532+46
2Ryan Hogarth532+36
3Scott Baker5
32-26
4Robert Owen52304
5Andy Jenkins523-24
6Wayne Warren523-34

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties