Warren, Richardson en Jenkins in line-up voor achtste speelweek MODUS League | Dartsnieuws.com

Warren, Richardson en Jenkins in line-up voor achtste speelweek MODUS League

Komende week staat de achtste speelweek van de MODUS Online Live League op het programma. Onder meer Wayne Warren, James Richardson en Andy Jenkins behoren tot de line-up.

Van maandag tot en met woensdag gaan Arron Monk, Scott Baker, Andy Jenkins, Robert Owen, Wayne Warren en Ryan Hogarth de strijd met elkaar aan. Elke speler speelt dagelijks één keer tegen de andere spelers uit de groep. De winnaar van deze poule gaat direct door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. Dit zijn Stephen Burton, Chas Barstow en James Richardson.

De nummers vier, vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Paul Holloway, Colin Osborne en Josh McCarthy de instromers. Zij komen op donderdagochtend en vrijdagochtend in actie. De top twee van de twee nieuwe poules plaatsen zich eveneens voor de finalegroep, die dus in totaal uit vijf spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Deelnemers maandag tot en met woensdag

Arron Monk

Scott Baker

Andy Jenkins

Robert Owen

Wayne Warren

Ryan Hogarth

Deelnemers donderdagochtend en vrijdagochtend

Paul Holloway

Colin Osborne

Josh McCarthy

+ nummers 4, 5 en 6 van eerste poule

Deelnemers donderdagavond en vrijdagavond

Stephen Burton

Chas Barstow

James Richardson

+ nummers 2 en 3 van eerste poule

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties