Marsh en Davis naar finalegroep in zevende week MODUS League

Scott Marsh en Joe Davis hebben zich vanuit de tweede poule geplaatst voor de finalegroep in de zevende week van de MODUS Online Live League.

Marsh ging de tweede speeldag van deze groep in met een riante voorsprong na vijf opeenvolgende zeges op donderdag. Vrijdag wist de Engelsman drie overwinningen toe te voegen aan zijn totaal, wat genoeg bleek voor de eerste plek in de poule. In de strijd om de tweede plek wist Davis zijn concurrenten Nathan Rafferty en Adrian Gray af te troeven. Davis eindigde op twaalf punten, gevolgd door Rafferty en Gray met beiden tien punten.

In de avondsessies spelen Niall Culleton, Reece Robinson, Shayne Burgess, Rob Collins en Paul Hogan tweemaal een poule tegen elkaar. Ook in deze groep zijn er twee plekken beschikbaar voor zaterdag. Martin Adams wist zich eerder al voor deze finalegroep te plaatsen door de eerste poule van deze week te winnen.

In tegenstelling tot de eerste editie van de MODUS League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Week 7)

Vrijdag 30 april

Nathan Rafferty 3-4 Adrian Gray

Scott Marsh 2-4 Joe Davis

Wes Newton 4-1 Sean Fisher

Joe Davis 3-4 Nathan Rafferty

Adrian Gray 0-4 Sean Fisher

Scott Marsh 4-3 Wes Newton

Sean Fisher 0-4 Joe Davis

Nathan Rafferty 2-4 Scott Marsh

Wes Newton 2-4 Adrian Gray

Nathan Rafferty 2-4 Sean Fisher

Joe Davis 1-4 Wes Newton

Scott Marsh 2-4 Adrian Gray

Wes Newton 2-4 Nathan Rafferty

Sean Fisher 2-4 Scott Marsh

Adrian Gray 4-3 Joe Davis

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties