Fans welkom bij laatste vijf avonden van Premier League Darts

Het publiek keert binnenkort weer terug bij de dartstoernooien. De Britse regering heeft toestemming gegeven om bij de laatste vijf avonden (24-28 mei) van de Premier League Darts toeschouwers aanwezig te laten zijn.

Bij de laatste vier speelrondes van de reguliere competitie en de play-offs van de Premier League Darts mogen telkens duizend fans aanwezig zijn. De laatste keer dat er toeschouwers aanwezig waren bij een toernooi was bij de openingsavond van het WK Darts op 15 december. De daaropvolgende dag ging Londen in een strenge lockdown, waardoor de rest van het wereldkampioenschap zonder fans afgewerkt moest worden.

Er zijn wel regels verbonden aan de toelating van fans. Bij binnenkomst wordt de temperatuur opgemeten en verder wordt er een mondelinge gezondheidscheck gedaan. Mensen moeten verplicht een mondkapje dragen, er is tafelservice voor eten en drinken en de tafels staan op voldoende afstand van elkaar.

''We zijn verheugd dat we eind mei het publiek opnieuw mogen verwelkomen voor de ontknoping van de Premier League Darts'', zo laat de PDC bij monde van directeur Matt Porter weten.

"Het voelt als een lange tijd geleden sinds we voor het laatst een live publiek hadden in december bij de start van het wereldkampioenschap. We zijn sindsdien blijven samenwerken met de relevante autoriteiten met betrekking tot de veilige terugkeer van fans naar PDC-toernooien. De Premier League is een evenement dat gedijt op de steun van een live publiek, en onze spelers zullen ongetwijfeld de gelegenheid te baat nemen om de fans volgende maand terug te zien."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties