Mitchell en Winmau beëindigen jarenlange samenwerking

Scott Mitchell en dartsfabrikant Winmau hebben in onderling overleg hun samenwerking beëindigd.

Mitchell kondigde het nieuws zelf aan. "Met een zwaar gemoed kondig ik aan dat Winmau en ik onze gezamenlijke dartreis hebben beëindigd. We hebben onderweg veel successen geboekt door het winnen van talrijke toernooien, waaronder de BDO-wereldtitel in 2015, verschillende WDF-toernooien, het winnen van World & Europe Cups als captain, PDC Q-school en Challenge Tour overwinningen", zegt 'Scotty Dog'.

"Winmau staat al 14 magische jaren aan mijn zijde", vervolgt Mitchell. "Ik heb me altijd deel gevoeld van de Winmau-familie en heb hen zo goed mogelijk gepromoot. Hoewel we het niet eens zijn over hoe we nu samen verder moeten, gaan we in goede verstandhouding uit elkaar, met het grootste begrip en respect voor elkaar."

Winmau-directeur Simon Hall hield eraan om Mitchell te bedanken. "Scott is een geweldige ambassadeur geweest voor het merk Winmau, we zaten op de eerste rij om hem het BDO-WK te zien winnen, op te klimmen naar de BDO-wereldranglijst tot nummer één van de wereld en zichzelf te bestempelen als een van de meest geliefde dartspelers ooit, en we wensen Scott en zijn familie veel succes in de toekomst."

Plannen

Mitchell verloor onlangs zijn PDC Tour Card, maar zit nog boordevol plannen. "In 2023 zal ik deelnemen aan de felbevochten Challenge Tour, oude rivaliteiten hernieuwen in de World Seniors Darts Tour, spelen in de MODUS Super Series, deel uitmaken van mijn geliefde Dorset County team en proberen enkele Amateur Darts Circuit & World Darts Federation toernooien in te passen waar dat relevant is. Dat zou ongeveer genoeg moeten zijn om me bezig te houden", lacht de 52-jarige Engelsman.

Lees meer over:
Scott Mitchell Overig

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties